|
Правила форуму !!! |
Громадські гурти | Баня | Галерея | Нагороди | ЧаПи | Учасники | Календар | Позначити усі розділи як прочитані |
Фільтри, компресори, нагрівачі Дискусії по даному устаткуванню, поради, рекомендації. |
![]() |
|
Параметри теми |
![]() |
#1 |
Почесний учасник
Львів
Дописи: 674
Подякував(ла): 1.029
Подякували 958 разів в 389 дописах
Репутація: 999
|
![]()
Через місяць життя моїх скалярій замітив, що вони не дуже полюбляють сильну течію яку створює мій насос від фільтра 700 л і куди б не направляв потік всеодно потік був відчутним . Організував наступний механізм.
Купив трубку з ПВХ відповідного діаметру, щоб налазила на сопло насосу (3.2 грн.м. в епіцентрі ) . В трубці наробив багато зрізів але вже в іншому кінці трубки . Трубку опустив на дно і частково присипав грунтом . На мій 120 ти літровий аквас вийшло пів метра труби, надрізи необхідно робити на останніх 15- 20 см і кінець трубки заглушити. Вийшла досить цікава конструкція, трубки майже невидно хіба біля виходу з насоса, оскільки через насос іде подача повітря, вийшло дуже схоже на аератор біля задньої стрінки, майже повністю пропала течія іде плавне змішування води Чекаю критику !!! |
![]() |
![]() |
Реклама |
|
![]() |
#2 |
Засновник форуму і клубу
Львів
Дописи: 2.781
Подякував(ла): 18.137
Подякували 7.297 разів в 2.136 дописах
Репутація: 7773
|
![]()
Те що Ви зробили добре.Америку скажимо так не відкрили
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Користувач подякував navy за цей допис: | kelast (20.12.2008) |
![]() |
#3 |
Почесний учасник
Львів
|
![]()
Чесно признюсь спочатку хотів зробити дощувалку але оскільки місця під кришкою не виявилось прийшлось виходити з положення таким чином і намій погляд вийшло гарно
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Акваріуміст
Тернопіль
Дописи: 1.052
Подякував(ла): 3.474
Подякували 3.597 разів в 858 дописах
Репутація: 3844
|
![]()
Гляньте і на мій "глушник". Баночка від якогось дитячого сиропчику від кашлю. Довжина як рядочок "qwerty". зрізаний бік і кусочок дна. Горло налізло на вихід з помпи Atman з кільцем від шланга. Можна діаметр також підігнати запальничкою.
Подобається більше ніж "флейти". Менший розмір, ніяких шлангів, менший розмір. Запхав всередину палець. Відчувається турбулентність потоку, гаситься по принципу труби з більшим діаметром + розбивається в дно баночки. Виставив так щоб легенька хвилька виходила на поверхню. Отвір направлений вверх і до передньої стінки. Рекомендую. Робиться за 5 хв. Ще попробую іншої форми, баночки можуть бути від рідкого мила різних шампунів. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Почесний учасник
Львів
|
![]()
Ну моя конструкція досить швидко просла якимось слизом і я мусив її чистити раз в пару тижнів, тому зараз я використовую стандартний загунутий пелюсток, який зазвичай йде в комплекті з фільтром. Оскільки потужність голови зменшена до мінімуму то й течії особливої немає, а те що є , то воно направлене на поверхню і тим самим не дає утворюватись плівці
|
![]() |
![]() |
Користувач подякував kelast за цей допис: | navy (24.03.2010) |
![]() |
#7 |
Акваріуміст
Тернопіль
Дописи: 1.052
Подякував(ла): 3.474
Подякували 3.597 разів в 858 дописах
Репутація: 3844
|
![]()
Пройшло десь 2 місяці використання нового глушника.
Нічим не заріс. Часто дорослий анцитрус залазить всередину щоки пополоскати. ![]() Повністю задоволений. Плюси в пості #5. Рекомендую. |
![]() |
![]() |
Користувач подякував Петрович за цей допис: | cc.alexx (18.07.2010) |
![]() |
#8 |
Почесний учасник
Рим
Дописи: 544
Подякував(ла): 588
Подякували 1.157 разів в 313 дописах
Репутація: 1186
|
![]()
У кожного кіллера свій варіант глушника
![]() Ось мій. ![]() Гано фільтрує, насичує воду киснем і не створює потужної течії.
![]() |
#9 |
Початківець
Lviv
Дописи: 20
Подякував(ла): 629
Подякували 38 разів в 13 дописах
Репутація: 48
|
![]()
У мене на 140л стоїть голова Atman AT- 202, 1200 л/г.Дуже сильна течія.Порадьте що робити - *глушник*, дощувалку чи купляти менш потужну помпу...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Акваріуміст
Львів/Привокзальна
Дописи: 717
Подякував(ла): 4.103
Подякували 2.147 разів в 618 дописах
Репутація: 2368
|
![]()
Помпа трохи запотужна на цей об'єм.Попробуйте зробити дощувалку.Я свою від сопла помпи пустив по верху,під ребром жорсткості,зробивши хомути і прикріпив за допомогою присосок саме на це ребро.
Купити нову все встигнете,можете попробувати подати оголошення про обмін на менш потужну,можливо,хтось навпаки хоче поміняти свою на сильнішу.
![]() |
Закладки |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
Параметри теми | |
|
|