|
Правила форуму !!! |
Громадські гурти | Баня | Галерея | Нагороди | ЧаПи | Учасники | Календар | Позначити усі розділи як прочитані |
Львівський клуб акваріумістів Зустрічі, обговорення, новини, події..... |
![]() |
|
Параметри теми |
![]() |
#421 |
Голова ЛКА, акваріуміст
lviv
Дописи: 753
Подякував(ла): 619
Подякували 3.390 разів в 636 дописах
Репутація: 3457
|
![]()
Щось я не бачу збільшення цікавих дописів, форум постійно губить своїх дописувачів.Форум помирає. Ктось сам пішов, тихо чи зі скандалом, когось забаніли. Ще раз кажу то останній допис в качестве члена клуба ЛКА.
КЛУБА ЛКА на форуме нет, Якщо ктось хоче бавитись в віртуальні ігри, нічим не допоможу. Як я можу знати комерційни таємниці, теж позабавило. Марьян -ти еще не родился, а я мав рибки і займався акваріумістікою, так кто до кого повинен на роботу бігати.Приходь на збори і поговоримо.
Реклама |
|
![]() |
#422 |
Живу на форумі
Львів
Дописи: 5.003
Подякував(ла): 3.634
Подякували 15.628 разів в 4.156 дописах
Репутація: 15817
|
![]()
знання і досвід, на жаль, не пропорційні кількості прожитих років. Знаю достатньо людей, котрі на три десятки років молодші від мене, але в купі питань знають і вміють куди більше ніж я. Тому повчання з "висоти прожитих лєт" - то звичайна дурість.
може я забув сюди вставити посилання на хоч одну статтю написану вами з вашого великого досвіду ? ![]() чую про то вже років з п'ять. Та зробіть свій форум чи сайт- правильний і кращий від цього. чисто з цікавості : то ваше рішення, чи рішення зборв ЛКА ? Чи відповідь на таке питання може отримати тільки член клубу ? P.S. в ЛКА не знайшлось людини, котра вміє фотографувати акваріуми з виставки ? Той жах на українському форумі - найгірші фото які я бачив з поміж усіх акваріумних виставок..
3 користувачів подякували Bobus: |
![]() |
#423 |
Голова ЛКА, акваріуміст
lviv
Дописи: 753
Подякував(ла): 619
Подякували 3.390 разів в 636 дописах
Репутація: 3457
|
![]()
Пока не змінеться клімат на форумі, не рахую можливим щось тут писати і бути активним . Прощайте надоїло.
![]() |
#424 |
Живу на форумі
Львів
|
![]()
Я у своєму попередньому дописі задав абсолютно конкретні питання. Коли по суті відповісти нічого, то винен клімат
![]()
3 користувачів подякували Bobus: |
![]() |
#425 |
Заблоковані
Львів
Дописи: 0
Подякував(ла): 0
Подякували 0 разів в 0 дописах
Репутація: 10
|
![]()
Памятаю як ще в 90-их на Краківському ринку збиралося багато любителів акваріумістики,цікава була тусовка.Зараз пусто майже нікого нема. Занепадає акваріумістика у Львові. Звичайно клуб потрібен я за, і готовий робити внески фінінсові для підтримки цього клубу.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Живу на форумі
Львів
|
![]()
Oleg19lu, як написав голова клубу
Тому пошукайте закриту групу клубу у фейсбуці, там, напевно, вам будуть раді ....
![]() |
#427 |
Живу на форумі
Львів, Варшавська
Дописи: 4.943
Подякував(ла): 15.444
Подякували 13.133 разів в 3.924 дописах
Репутація: 13460
|
![]()
Користувач подякував Roman71 за цей допис: | Lemberg Aquarium (15.04.2019) |
![]() |
#428 | |
Початківець
львів
Дописи: 20
Подякував(ла): 31
Подякували 12 разів в 11 дописах
Репутація: 22
|
![]() Цитата:
ЛКА, якби клуб дісно проводив якусь дільність (яка прописана в статуті) А щодо статуту, то якби хоч деякі з напрямків діяльності прописаних в ньому дійсно виконувались то Львів би славився акваріумістикою а не тільки шоколадом і кавою( А так маємо те що маємо: клуб ніби і є а ніби і немає. на жаль В інтернеті за останніх два роки згадок про діяльність клубу немає( |
|
![]() |
![]() |
Користувач подякував Андрій! за цей допис: | sergiy (15.04.2019) |
![]() |
Закладки |
Мітки |
клуб акваріумістів, лка |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
Параметри теми | |
|
|