|
Правила форуму !!! |
Громадські гурти | Баня | Галерея | Нагороди | ЧаПи | Учасники | Календар | Позначити усі розділи як прочитані |
Тераріумістика, палюдаріум, ставок Розділ для літератури та відеоматеріалів по тераріумістиці, палюдаріумах та ставках. |
![]() |
|
Параметри теми |
![]() |
#1 |
Початківець
Львівська область
Дописи: 3
Подякував(ла): 0
Подякували 0 разів в 0 дописах
Репутація: 10
|
![]()
Доброго вечора, допоможіть, будь ласка, у черепахи м'який панцир, особливо низ, опухли ноги і тіло, а також набрякли очі. Черепаха моїх батьків, дуже хочемо допомогти їй. Підливаю теплу воду і також стаю на сонце, коли можу. Підкажіть ліки Будь ласка. Черепаха харчується СИРИМ м'ясом. Їй вже 10 років приблизно, як врятувати тварину? Також трохи трусить головою, чекаю відповіді, допоможіть !!
|
![]() |
![]() |
Реклама |
|
![]() |
#2 |
Активний учасник
Львів
Дописи: 416
Подякував(ла): 1.078
Подякували 668 разів в 200 дописах
Репутація: 924
|
![]()
тварина дуууже запущена. На цьому форумі вам навряд чи допоможуть. Зайдіть на спеціалізований форум Черепахи.ру в розділ Лечение заповніть анкету і додайте фото. Там вам швидко допоможуть:
https://forum.cherepahi.ru/forum/27-lechenie-vodnyh/ Впевнена, що в списку потрібних вам ліків буде також укол Елеовіту. Якшо не знайдете препарат в вет.лікарні, я вам безкоштовно відлию потрібну дозу. Але спочатку зверніться на той форум, щоб вам написали детальніше лікування. Востаннє редагував Хелена: 31.03.2020 о 14:39.. |
![]() |
![]() |
Користувач подякував Хелена за цей допис: | БАРАКУДА (01.04.2020) |
![]() |
#3 |
Початківець
Львівська область
Дописи: 3
|
![]()
Дякую що відповіли, у мене на жаль в аптеці немає нічого щоб могло допомогти, я дуже хочу допомогти черепашці, проте не знаю як(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Початківець
Львів
Дописи: 1
|
![]()
Доброго дня!!! вчора черепашку поставив на сонеце на 10 хв. поки заміняв воду в акваріумі, повернувшись до неї вона нерухалася і мала відкритий рот, в панцер неховалася вже як сутку лежить на дні акваріума і нерухається - це вона померла чи я її просто випадково перегрів,що робити???
|
![]() |
![]() |
![]() |
Закладки |
Мітки |
водяна черепаха |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
Параметри теми | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
Червоновуха черепашка і Еублефарчик | Марек | Черепахи | 1 | 27.08.2013 15:14 |
Чи хвора червоновуха черепаха? | shura | Черепахи | 0 | 26.07.2013 16:25 |
Чи може жити червоновуха черепаха в акваріумі з рибами ? | mfedak5 | Черепахи | 13 | 20.10.2010 22:10 |
Черепаха не їсть | skybrother | Черепахи | 0 | 27.04.2009 00:33 |