|
Правила форуму !!! |
Громадські гурти | Баня | Галерея | Нагороди | ЧаПи | Учасники | Календар | Позначити усі розділи як прочитані |
Путівник форумлянина Правила проекту. Технічні питання. Пропозиції, відгуки та зауваження. |
![]() |
|
Параметри теми |
![]() |
#35 | |
Засновник форуму
Львівська обл.
Дописи: 9.263
Подякував(ла): 5.831
Подякували 32.524 разів в 6.874 дописах
Репутація: 33513
|
![]()
Якщо глянути на перший пост:
Цитата:
то побачимо що тут можна публічно обговорити і оспорити будь-які дії адміністрації форуму, але для того потрібно описати проблему і тоді можна її обговорювати. За майже рік роботи форуму не було видано жодної КАРТОЧКИ і жодного БАНУ, то про яке "жорстоке модерування" !!! ми тут говоримо
![]() |
![]() |
#36 |
Активний учасник
Львів
Дописи: 411
Подякував(ла): 17
Подякували 680 разів в 223 дописах
Репутація: 853
|
![]()
1) мені в приват приходило повідомлення з вимогою заповнити профіль і ультиматумом що в разі невиконання мене забанять.
2) мою тему просто прибили, хоча мертвою вона не була - я як раз відповів людині і тема стерта. |
![]() |
![]() |
Користувач подякував RVV за цей допис: | Еріка (26.10.2008) |
![]() |
#37 |
Акваріуміст
Lviv
Дописи: 410
Подякував(ла): 324
Подякували 746 разів в 263 дописах
Репутація: 937
|
![]()
Повністю погоджуюся з RVV.
Дописи переносяться з тему в тему без будь-якого повідомлення автору. Теми прибиваються. І якщо при реєстрації не вказано про обов'язковість заповнення полів профілю. то чому їх потім вимагають? Востаннє редагував aides: 26.10.2008 о 08:25.. |
![]() |
![]() |
Користувач подякував aides за цей допис: | Еріка (26.10.2008) |
![]() |
#38 |
Акваріуміст
Львів
Дописи: 1.289
Подякував(ла): 2.892
Подякували 4.749 разів в 942 дописах
Репутація: 5232
|
![]()
Богдане, ти як маленька дитина. Форуму від сили рік буде, активно він працює з пів року. То чого тебе дивує, що просять заповнити додатково форму? То ж для нашої зручності. Тай ту форму просили дозаповнити ще аж весною. Хіба тут є професійні модератори, які зуби з"їли на модеруванні? Взяли таких самих людей як ти чи я, які погодилися дивитися тут за порядком і які, думаю, мають право на помилку. Чи може форум вже настільки досконалий, що будь-яка активність модераторів починає дратувати?
Якщо подивишся, третина тем починаються "За здравіє" закінчуються "За упокій". Був би я модератором, я б набагато більше влаштовував би "двіжухи". Але коли є такі відгуки форумчан, то думаю адміністрації варто задуматися - на пустому місці диму без вогню не буває. Принаймі з допису Богдана можна вже зробити висновки: - якщо тема переноситься повідомляти автору окремо - якщо тема видаляється також ще раз авторові потрібно написати про причину. Це дозволить в майбутньому уникати подібних помилок з боку тої людини, яка вже цю помилку зробила; - заповнення профілю вважаю ділом абсолютно добровільним, то ж вимагати якогось додаткового заповнення полів можливо недоцільно. Краще зробити якесь попередження, типу: "Якщо Ви заповните всі поля, то Вам зможуть надати більш точні поради" P.S.: До Марьяна: людей, які відкрито висловлюють свої претензії, треба шанувати. Бо принаймі знаєш чого вони хочуть. Гірше ті, які собі мовчать в кулачок - фіг знає що в них на думці. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Акваріуміст
Киевская обл.
Дописи: 2.403
Подякував(ла): 3.361
Подякували 6.728 разів в 1.820 дописах
Репутація: 7145
|
![]()
Прошу указать конкретно - какие ТЕМЫ были удалены? Давайте же разберемся, в конце концов. В адрес администрации прозвучали обвинения, не подкрепленные доказательствами.
Почему заполнение профиля вызвало такие проблемы? Это в Ваших же интересах, господа и дамы! Спрашивая совета с пустым профилем - неразумно надеяться на обоснованный ответ. Тому, кто хочет помочь, приходится переспрашивать - именно то, что просто должно быть в профиле. О чем вообще речь? На дороге в аварию первым попадает тот, кто не выполняет ПДД, здесь - аналогично. ГАИшников обвинили. Подтвердите их ошибку конкретным примером. Иначе обвинение голословно.
![]() |
#40 |
Акваріуміст
Lviv
Дописи: 410
Подякував(ла): 324
Подякували 746 разів в 263 дописах
Репутація: 937
|
![]()
Ніколи я голословно не звинувачую і виправловуватися не збираюся.
Свої претензії і побажання Маряну висловлював особисто. На рахунок профілів: ще раз повторюю, якщо при реєстрації є поля з необовязковим заповненям, то вимагати нема чого. Або міняйте реєстраційну форму, або зніміть перевірку про їх заповнення. |
![]() |
![]() |
Користувач подякував aides за цей допис: | Еріка (26.10.2008) |
![]() |
Закладки |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
Параметри теми | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
Відгуки, зауваження, побажання та пропозиції до інтернет-магазину "Aqua-ua" | Охват Марьян | Інтернет-магазин фiльтрiв для води "Aqua-ua" | 55 | 03.05.2020 12:31 |
Відгуки, зауваження, побажання та пропозиції Жабі | Охват Марьян | Інтернет-магазин "Жаба" - все для акваріумів та їх мешканців | 200 | 29.01.2015 11:36 |
Відгуки, зауваження, побажання та пропозиції до Аквацентр "БУЛЬКА" | biabuchja | Аквацентр "Булька" | 181 | 20.11.2014 15:03 |